Boierul Malkoçoğlu din “Suleyman Magnificul,” interpretat de frumosul actor Burak Özçivit, CEARTA APRIGA in vazul tuturor cu logodnica! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 00:35

Actorul care interpreteaza rolul boierului Bali, unul dintre cei mai de incredere oameni ai sultanului Suleyman are o relatie cu nabadai cu frumoasa Ceylan Çapa.

  Actorul care interpreteaza rolul boierului Bali, unul dintrecei mai de incredere oameni ai sultanului Suleyman are o relatie cu nabadai cu frumoasa Ceylan Çapa.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/02IMG-0243-ok--a88b5f0798fb80b51bd0e0838a46cf93.jpg
Se pare ca relatia frumosului actor Burak cu logodnica sa Ceylan este una cu nabadai, asta chiar daca urmemaza ca, peste putin timp, sa isi puna pirostriile. Cei doi indragostiti au fost surprinsi de paparazzi zilele acestea in masina in timp ce se certau.

Insa disputa celor doi era atat de apriga incat, la un moment dat, Ceylan a vrut sa coboare din mers din masina, insa Burak a intervenit si nu a lasat-o. Dupa fete, cei doi par extrem de tensionati.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/images-d191427b76f5cb9ee8216cacd6c3b295.jpg
Cuplul se afla in masina, pe autostrada. Vocile celor doi se puteau auzi din afara cand tipau unul la celalalt. Nu se stie motivul care a declansat aceasta cearta apriga.

La un moment dat, iubita lui Burak a vrut sa coboare din masina in timp ce se apropiau de podul Fatih Sultan Mehmet, fiind cu nervii intinsi la maxim, insa iubitul nu i-a dat voie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/600full-burak-ozcivit-dc76ccab7fb493058ba15be07086a380.jpg
Burak

si Ceylan sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din Turcia si urmeaza sa se casatoreasca, in ciuda divergentelor din familia lui Ceylan care nu il prea are la suflet pe Burak. Iubita lui este fiica unui magnat din Turcia si est euna dintre cele mai frumoase aparintii din showbizz.