CUTREMURATOR: I-a inscenat o boala psihica sotiei pentru a o interna la azil si a-i fura averea VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 mar 2024, 05:40

Deseori am auzit expresia nebun din dragoste. Si intr-adevar, acest sentiment ne face de cele mai multe ori sa ne pierdem mintile. Dar ce se intampla oare atunci cand un barbat si-a pus in gand sa se joace cu sufletul si mintea sotiei sale?

Asa s-a intamplat in cazul din aceasta editie a emisiunii "Ochii din umbra". Alex Craioveanu a apelat la Ernest pentru a afla ce se intampla cu sora lui, Diana.

 

Alex spune ca aceasta a cunoscut un barbat pe internet, pe nume Andrei, cu care s-a si casatorit dupa doar 6 luni de relatie.

 

Problemele au aparut in momentul in care Diana ar fi fost diagnosticata cu tulburare bipolara, o afectiune foarte grava din cauza careia are halucinatii si pierderi de memorie.

Familia ei spune ca aceasta nu avea absolut nicio problema de natura medicala inainte de casatorie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Alex considera ca de vina pentru starea surorii lui este Andrei, sotul ei, care ar fi schimbat-o total.

Desi cazul parea un pic ciudat si destul de dificil, detectivii au incercat sa dezlege misterul.

 

Ceea ce au aflat este cu adevarat socant. Asa zisa boala psihica de care suferea Diana era de fapt fabricata de sotul ei, cu ajutorul unui prieten. Acesta planuia sa o interneze astfel la un azil si sa ii ia casa si banii pentru a-si intretine prima lui sotie si fata pe care o avea cu aceasta.



Cum a reactionat Diana la aflarea cruntului adevar si cum a decurs confruntarea aflati din materialul video atasat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.