De ce se lupta fratii intre ei pentru afectiunea parintilor? Iata cum sa iti pregatesti copilul pentru aparitia unui fratior VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:14

Se intampla de multe ori ca in cadrul familiei, la aparitia unui nou copil, iubirea de fratior sau surioara sa fie umbrita de gelozia de frate.

"Este o relatie care trebuie pregatita inca dinainte de nasterea celui de-al doilea copil prin implicarea fratelui mai mare, care trebuie sa inteleaga ca urmeaza sa aiba un fratior", a declarat psihoterapeutul Lorena Diaconescu.

 

Ea a adaugat ca celui mic trebuie sa i se explice care sunt avantajele de a avea un fratior si sa fie pus la curent cu lucrurile care se vor desfasura dupa venirea lui pe lume.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

"Trebuie sa i se explice care sunt avantajele si care este bucuria de a avea un fratior sau o surioara.

Trebuie sa fie putin pus la curent cu lucrurile care se vor desfasura, respectiv cum va fi cel mic, cum va fi schimbat, cum va trebui ingrijit, hranit. Bine ar fi sa i se arate copilului fotografii de dupa nasterea lui, casa stie cum a aratat si el si ca a trecut si el prin aceste etape prin care urmeaza sa treaca si fratiorul lui", a mai spus Lorena Diaconescu.

 

Aflati mai multe detalii in materialul video atasat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.