Ce TINUTE, dar si ce ATITUDINE au vedetele la evenimentele mondene? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:14

Socializare si buna dispoztie!

Asta cauta vedetele noastre dragi la evenimentele mondene! Pentru ca tin la eticheta, nimic nu mai conteaza! Orice efort merita! Si pentru ca totul sa iasa perfect la fotografiile de la panou, fetele mai fac un ultim retus. Drumul pana la panoul unde sunt asteptate de jurnalisti este lung, asa ca unii prefera sa mai faca o plimbare prin parc.


O gura de aer curat poate influenta in bine starea din seara respectiva.
Taxiuri stationate, bicliclete sau masini luxoase! O aglomeratie de nedescris. Cine castiga lupta pentru un loc de parcare? Masina cea mai fitoasa! Locul de parcare este o problema? Nu si pentru un barbat mai inventiv si sportiv. A lasat masina acasa si a venit pe doua roti.

Adina Buzatu a fost adusa de soferul personal la evenimentul monden. Masina trasa la scara si vedeta paseste fara probleme pe covor.
Aceasta doamna si-a incercat norocul pe tocuri. Merge mai greu, dar a ajunge cu bine la eveniment. Maria Marinescu s-a descurcat exemplar la mersul pe tocuri. Sandalutele negre din piele i-au oferit echilibrul necesar pentru un mers de diva.

Acum este momentul sa ii faceti loc Antoniei! A reusit sa iasa in evidenta prin tinuta aleasa si prin atitudine. Rochita galben neon purtata de antonia le-a sarit in ochii ziaristilor, care au descoperit ca sunt doua vedete imbracate la fel in cadrul aceluiasi eveniment.