OBSESIA pentru OPERATII ESTETICE a distrus-o! Vezi in ce hal a ajuns sa arate dupa ce s-a lasat pe mana medicilor FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:15

Nemultumita de felul in care arata, tanara din imaginile de mai jos a hotarat sa faca tot ce este posibil pentru a-si schimba look-ul si pentru a semana cat mai mult cu idolul ei, fotomodelul Katie Price.

Astfel, desi castiga aproximativ 10.000 de euro pe an lucrand intr-un call center, Josie Cunningham si-a facut o operatie de marire a sanilor care a costat-o 5.600 de euro.

 

Cum a reusit? Si-a convins medicul de familie ca felul in care arata ii provoaca dezechilibre emotionale si astfel operatia i-a fost platita de stat.

 

"Sunt fericita cu noii mei sani, acum abia astept sa pozez goala si sa fac topless la plaja.

Imi vor schimba viata cu siguranta", a spus ea.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Tanara in varsta de 22 de ani insa nu s-a oprit aici.

S-a vopsit, si-a tatuat sprancenele, si-a luat mai multe genti Louis Vuitton si si-a cumparat chiar si un caine chihuahua.

 

Contribuabilii au auzit ca fata s-a tunat pe banii stransi din buzunarele lor si promit ca o vor actiona in judecata. Voi ce credeti, arata mai bine?

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard02-bbbe767386111dbb7fc72817d869a330.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard01-2ac7f9a6fd5ed94f0d19d9249d9d44aa.jpg