RASTURNARE de situatie! Mama Mariucai VREA sa isi lase fiica in custodia Luminitei Anghel

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:15

Mama naturala a Mariucai a fost supusa detectorului de minciuni! IATA rezultatul poligrafului al Angelicai Constantin, femeia care se lupta cu Luminita Anghel.

 De patru ani, cantareata are grija de o fetita pe care a luat-o dintr-un centru de plasament.

Luminita Anghel a luat-o pe Mariuca dintr-un camin de copii si i-a oferit o sansa la o viata normala. Insa cand lucrurile pareau ca se linistesc a aparut din neant mama naturala a fetitei care isi vrea copilul inapoi dupa ce timp de patru ani l-a abandomat fara mila intr-un centru de plasament.


"Mariuca la momentul respectiv era un copil retras, apatic, izolat", a marturisit Luminita Anghel. Artista si-a amintit ca a mers la un centru de plasament si le-a spus educatoarelor ca vrea sa ia la masa de Paste un copil care nu va petrece sarbatorile alaturi de familie. Luminita Anghel voia sa faca o bucurie unui copil intr-o zi de sarbatoare. Asa a cunoscut-o pe Mariuca.

Desi spune ca o vizita, artista are cunostinta de faptul ca mama naturala a Mariucai o vizita foarte rar.
De altfel, artista a povestit ca mama biologica a fost de negasit de autoritati timp de mai bine de un an de zile. Artista a devenit printr-o hotarare judecatoreasca tutorele legal al Mariucai.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mariuca2-d3ab7db487db79af7af5268df38ab6d5.jpgCu toate ca Luminita Anghel i-a explicat mamei naturale a fetitei pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru a redeveni tutorele legal al copilului, femeia insista ca vrea ca artista sa fie cea care sa ii dea copilul inapoi si nu o instanta judecatoreasca. 


In aceasta seara, insa miracolul s-a produs si Angelica Constantin a realizat ca nu poate avea grija de Mariuca, asa ca e dispusa sa renunte la ea cu conditia ca sa o viziteze de cate ori vrea acasa si in prezenta Luminitei Anghel. Asta dupa ce, initial femeia a zis ca vrea sa o ia inapoi si sa o duca sa locuiasca in conditiile precare pe care le are.
La testul poligraf, doua dintre intrebarile la care Angelica a raspuns fals.  "Daca ma lasati sa o vizitez, eu va las fetita. Eu nu am posibilitati, sunt amarata. Fetita mea va ajunge un om mare daca ramane la Luminita." "Verisoarele mele primare m-au rugat sa o las pe Mariuca la doamna Luminita ca acolo e crescuta bine. Si o sa ajunga un om mare si eu sa imi vad de treaba.
Eu o doresc pe Mariuca alaturi de mine, imi este foarte dor de ea, vreau sa dorm cu ea in pat. Vreau sa va rog doamana Luminita sa discutam doar noi doua."

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mariuca-e4526e2f66deeeb44874488d19413e14.jpg


 

Taguri: