Gigi Becali primeste pachete INCONTINUU la inchisoare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:16

Prietenii lui Gigi Becali ii trimit pachete fara intrerupere!

Mai mult decat atat! Apropiatii omului de afaceri s-au inscris pe lista de asteptare pentru a-i face vizite lui Gigi Becali la inchisoare, atunci cand legea va permite. Insa mama, sotia si fiicele miliardarului trec prin clipe cumplite, mai ales ca afaceristul a declarat ca nu vrea ca acestea sa ii faca vizite la inchisoare. Gigi Becali a declarat ca vrea ca mama, sotia si fiicele sale sa mearga sa se roage la biserica ori de cate ori se gandesc la el si la soarta lui.


In platoul" Drept la tinta", psihologul Hanibal Dumitrascu si reporterul Stefan Stroe au incercat sa expuna o parere despre ce fel de viata va avea miliardarul intr-o celula de penitenciar si privat de libertate." E foarte greu! Va avea nevoie de o perioada de adaptare. E un orizont de viata cu totul schimbat", a declarat psihologul, in timp ce reporterul "Drept la tinta" a fost mai optimist, sustinand ca Gigi Becali, o persoana extrem de carismatica va reusi sa razbeasca si dincolo de gratii.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.