Cum arata o zi din viata lui Lucian Mandruta? "Cred ca nu am niciun weekend liber pana prin septembrie" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 21:15

La un eveniment monden care a avut ca tema ia romaneasca, echipa emisiunii "Draga mea prietena" l-a intalnit pe Lucian Mandruta, care a venit imbracat intr-un frumos costum popular.

A recunoscut ca nu este al lui si ca l-a inchiriat, insa s-a declarat a fi foarte incantat de el.

 

"Am o camasa de in si un pieptar cu motive traditionale romanesti. Recunosc, nu este al meu, l-am inchiriat, m-a costat 70 de lei".

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Lucian

Mandruta a marturisit ca este un om foarte ocupat, dar ca incearca pe cat posibil ca weekend-urile sa si le petreaca alaturi de copiii lui, pe care se straduieste sa ii faca sa citeasca

 

"Timp liber cu familia nu prea am din pacate. In weekend insa incerc pe cat posibil sa ii fac pe copiii mei, in ciuda vointei lor foarte intense, sa citeasca, ceea ce e dificil.

Daca e vara iesim cu bicicletele, sunt un mare pasionat de biciclete. Tocmai am terminat cursa la mare cu bicicleta de anul asta, care a avut 350 de oameni. O sa avem cursa la munte cu bicicleta, in premiera anul asta. Mai facem iachting. Ca sa fiu cinstit, cred ca nu am niciun weekend liber pana prin septembrie", a spus Lucian Mandruta.