Luminita Anghel TRAIESTE clipe de cosmar din cauza mamei naturale a Mariucai! Aceasta face ACUZATII grave la adresa cantaretei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 21:05

Luminita Anghel trece printr-un adevarat cosmar din cauza mamei fetitei pe care o are in grija si pe care vrea s-o infieze.

 Mama Mariucai, fetita care se afla in grjia Luminitei Anghel isi cere drepturile inapoi, asta dupa ce patru ani de zile a uitat-o intr-un centru de plasament, fara sa o viziteze prea des. In schimb, acum o acuza pe Luminita Anghel ca ar fi vrut sa o cumpere pe fetita dandu-i 70 000 d eeuro intr-un plic. Ba mai mult, femeia a raspuns ca avea niste probleme de rezolvat si de aceea si-a lasat fetita de doi ani intr-un centru de plasament, dar si-a facut timp sa aiba un iubit si sa mai aiba un copil cu acesta. 


Ce a raspuns artista la aceste acuzatii? "Sunt stupefiata, nu am crezut ca pot sa aud asa ceva. Doamna minte foarte rau", a marturisit Luminita Anghel. Artista nu a cunoscut-o niciodata si nici nu a stat vreodata de vorba cu mama naturala a fetitei. Totul s-a desfasurat numai prin serviciul de protectie sociala. "Imi pare rau ca se intampla ceea ce se intampla. Si nu pentru mine, pentru micuta noastra, pentru Maria", a adaugat Luminita Anghel.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/luminita2-c8911c187ef20f1b0ffa3e2e807e2ff5.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.