Din palatul somptuos, in penitenciar. Cum l-au INTAMPINAT detinutii pe Gigi Becali VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:18

Din somptuoasa vila din Pipera, Gigi Becali a ajuns intr-o celula de la Penitenciarul Rahova.

Iata cum l-au primit detinutii pe noul lor coleg, latifundiarul Gigi Becali. I-au scandat numele minute in sir. Toata inchisoarea a vuit. A fost vacarm! Celula lui Becali este cat se poate de simpla. Are, insa, asternuturi viu colorate, iar peretii sunt zugraviti in nuante de roz. Regulile casei sunt afisate pe pereti. Lumina cu greu patrunde printre gratiile de la geam. Si cand privesti afara, nu vezi decat sarma ghimpata si ziduri inalte.
Aceasta e toata libertatea din inchisoare. Iar cand se va plictisi, Gigi poate juca si tenis de masa.

Daca pana acum se putea infrupta din friptura de berbecut si din branza de burduf, preferatele lui Becali, meniul zilei la Penitenciar nu este la fel de bogat. Insa odata pe luna, Gigi mai poate spera la o delectare culinara. Familia ii poate trimite bunatati de acasa.

Nici cu banii nu va sta Gigi mai bine.
Daca afara putea sa sparga sute sau chiar mii de euro, ei bine, in penitenciar, suma e mult limitata. Are dreptul sa cheltuie doar jumatate din salariul minim pe economie saptamanal. Gigi Becali va sta 21 de zile in Penitenciarul Rahova, in carantina. Asa spune procedura. Apoi, cel mai probabil va fi transferat la penitenciarul Jilava.

Alesii din parlament simt deja lipsa lui Becali. Toata lumea vorbea despre arestarea latifundiarului din Pipera.
In parlament, vreme de jumatate de an, Gigi Becali i-a facut pe colegii sai deputati sa zambeasca la poantele sale si le-a dat bilete la meciurile Stelei.