TOP 5 DESTINATII de vis in care isi petrec vedetele vacantele VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 20:15

Vedetele dau trendul si in materie de destinatii de vacanta! Am aflat prin ce locuri s-au relaxat deja starurile de la Hollywood si facem un clasament al celor mai HOT destinatii pentru aceasta vara!

 Asta… pentru ca stim ca deja va ganditi la concediu si va faceti planuri si socoteli!

Pe locul 5 in topul celor mai cautate destinatii de vacanta ale celebritatilor se afla insula Mikonos. Cine credeti ca se rasfata acolo? Pai… in urma cu cateva saptamani clanul Kardashian a poposit pe frumosul taram grecesc. Toti membrii familiei au venit dotati cu 20 de bagaje Louis Vuitton IMENSE si bineinteles cu cateva camere de filmat, care trebuiau sa surprinda fiecare moment al escapadei.
Kim Kardashian, insarcinata in sase luni, a fost mai retrasa si a preferat sa se balaceasca doar…in piscina, dar ceilalti au inchiriat yachturi, s-au plimbat calare pe niste armasari pur sange si s-au delectat cu uzo, bautura traditionala greceasca. Tot in Mykonos a ajuns in urma cu cateva zile si baschetbalisttul Michael Jordan pentru a-si petrece luna de miere alaturi de cea de-a doua lui sotie, Yvette Prieto. Frumooos asaa…

Statiunea Cabo San Lucas este un alt hot spot pentru vedetele de la Hollywood! Jennifer Aniston, Jessica Alba sau Christina Milian si-au petrecut chiar de curand vacanta in superba
destinatie, din Mexic. Recent si actrita Drew Barrymore a fost vazuta relaxandu-se in spa-ul de 10.000 de metri patrati. ce apartine luxosului hotel Capella Pedegran. Jennifer Aniston si Justin Theroux au evitat hotelurile si au preferat sa inchirieze o vila, doar pentru ei si prietenii apropiati! Jessica Alba a facut si ea furori pe o plaja privata, unde si-a etalat formele-i perfecte. Paparazzi i-au surprins si comorile…cele doua fiice Honor si Haven! Mdada.
Buna alegere pentru vacanta… Locul 4!


Hula Hulaaa! In insulele din Hawaii gasesti cele mai sexoase celebritati! De pilda, brazilianca Giselle Bundchen, la doar cateva luni dupa nastere, si-a aratat trupul hot, la malul Pacificului! Supermodelul, in varsta de 32 de ani, si-a facut singura o fotografie in oglinda. Spre deliciul internautilor, slipul ei buclucas a facut senzatieee, caci a lasat sa se vada mai mult decat Giselle si-ar fi dorit.
Halle Berry si-a petrecut si ea Pastele in Hawaii, alaturi de fiica ei Nahla si de viitorul ei sot, francezul Olivier Martinez. Ramanem tot in Hawaii si va prezentam pectoralii lui Jude Law! Cu prilejul vacantei la plaja, aratosul actor a fost si profesor de surf pentru Rudy, cel mai mic fiu al sau. Arhipelagul insulelor Hawaaii merita clar…bronzul!

Ne intoarcem in Europa si ajungem pe urmele lui Kylie Minogue tocmai in superbul orasel port din Italia… Portofino! In absenta logodnicului Andreas Velencoso, frumusica artista l-a luat drept companie pe stilistul ei personal si a petrecut alaturi de el
cateva zile de viiis, in resedinta designerulor Domenico Dolce& Stefano Gabbana, cu care este buuuna prietena. Micul orasel de pe Riviera Italiana este o destinatie preferata si de Paris Hilton si Nicky Hilton, care odata ajunse in port se urca in unele dintre cele mai luxoase yahturi si pornesc…petrecerea! Nici J.Lo nu este straina de Portofino! Diva latino si-a petrecut muulte vacante aici, alaturi de ex-ul Marc Anthony. Oraselul Italian se afla pe locul doi in topul preferintelor de vacanta!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.