A vrut sa aprinda IMAGINATIA BARBATILOR, insa toti au inceput sa rada cand i-au vazut SANII! DETALIUL care a UMILIT-O FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:18

Tanara din imaginile alaturate a vrut sa para mai sexy, insa nu a reusit decat sa se faca de ras dupa ce a comis o gafa monumentala.

Incercand sa capete aprecierea baietilor, fata a postat pe Facebook o fotografie in care si-a expus sanii. Se pare insa ca, nemultumita de marimea lor, a apelat la Photoshop pentru a-i mai umfla un pic.

 

Multumita de rezultat, a urcat poza pe celebra retea de socializare dupa care a asteptat nerabdatoare reactiile. Totul s-a transformat insa intr-un adevarat dezastru pentru ea.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Din

neatentie, sau din lipsa de cunostinte, tanara nu a observat ca atunci cand si-a umflat sanii in Photoshop a deformat si fotografia, fiind astfel evident ca ceea ce se vedea nu era deloc real.

 

Imediat toata lumea a inceput sa faca glume pe seama ei iar in scurt timp era deja subiect de "asa nu" pe mai multe site-uri. Suntem siguri ca a intrat in pamant de rusine si ca, de acum, va fi mult mai atenta cand isi va prelucra pozele sau va renunta la astfel de practici.