Prezentatorul emisiunii "Jumatatea mea stie", COVE: "Sunt asezat la casa mea, dar NU renunt la burlacie" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 18:30

Prezentatorul emisiunii "Jumatatea mea stie", Cove, a dezvaluit cateva detalii despre viata lui privata, asta in ciuda faptului ca nu ii place sa vorbeasca despre acest lucru.

 Cove este unul din cele mai discrete persoane publice din showbiz.  Actorul si prezentatorul emisiunii Jumatatea mea stie nu este prea incantat atunci cand trebuie sa acorde interviuri si sa vorbeasca despre viata lui privata. Cove a lasat totusi sa se inteleaga intr-un interviu pentru Libertatea ca nu este un om singur, ci din contra are o iubita de doi." Stau excelent cu dragostea, sa stiti ca eu sunt asezat la casa mea." 


Intrebat daca are de gand sa se recasatoreasca, Cove a spus ca momentan nu este cazul, insa acest lucru se va intampla in viitor." Am o iubita de doi ani, insa mi-as dori ca mai multe amanunte despre aceasta latura a vietii sa nu dau, pentru ca partenera mea nu vrea sa aiba nicio legatura cu viata publica." 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.