Andreea Tonciu DEZVALUIE daca isi va OPERA celebrul ei NAS! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:20

Ajutorul lui Cove de la emisiuniea "Jumatatea mea stie" a dezvaluit ca in ciuda criticilor pe car ele primeste constant ca ar avea nasul prea mare, NU si-l va opera.

 Andreea Tonciu se declara mandra de nasul ei, chiar daca multi spun ca e prea mare si ar trebui operat. Bruneta nici nu vrea sa auda de vreo operatie estetica la nas. Nu imi voi opera nasul nciodata. Consider ca  este o caracteristica ce ma reprizinta, a spus Andreea. 

Nasul Andreei este mereu tinta glumelor colegilor ei din televiziune, insa bruneta chiar daca la inceput se supara, se amuza.
Nici Liviu Varciu nu a lasat mult sa treaca pana sa se ia de nasul Andreei si a facut-o in timpul emisiunii "Roata Norocului."  Te uiti aiurea pentru ca ai nasul prea mare! Andreea a marturisit intr-un interviu pentru Libertatea ca: Sunt deranjante comentariile rautacioase, dar eu ma simt bine asa. Consider ca nu am un nas urat, ci unul potrivit fizionomiei mele.( sursa Libertatea)

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.