Un model si-a spart fata dupa 350 de operatii estetice! MOTIVUL este cutremurator

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 18:45

Modelul a socat pe toata lumea cu o declaratie care vine sa incrimineze medicii esteticieni pentru ce i-au facut: "Sunt ca niste atacatori cu acid in halate albe."

 Modelul ALICIA DOUVALL a declarat recent ca fata i-a fost distrusa dupa numeroasele operatii estetice incat acum nici nu mai poate sa le zambeasca copiilor.

Fostul model a marturisit ca si-a luat fata cea mare din timpul orelor de curs de la scoala pentru a o ruga sa stea cu cel mic in timp ce ea tebuia sa isi faca o alta operatie estetica.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/alicia2-dbae3f786fe63cdd51e77f2135bed717.jpg
Mama a doi copii, Alicia are peste 350 de operatii, fapt ce o traumatizeaza mai ales de cand s-a nascut Papaya.
Ceea ce am facut imi frange inima. Imaginati-va cum e sa iti vezi copilul prima data si sa nu poti zambi. Am fost atat de egoista. Acum visul meu este caPapaya sa ma vada intr-o zi zambind.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/alicia3-5b43adf35ffd406bf98168263243622b.jpgIntr-o incercare de a-si reface fata, modelul in varsta de 34 de ani a avut parte de o alta operatie pentru a-I indeparta implanturile din fata. Operatia a constat in a  i se sparge falcile in doua parti.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.