Nebunia adolescentei! Fura bani de la parinti si mergea la gigolo pentru a invata cum sa cucereasca barbatii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 17:50

Nusa si Cornel Vladau formeaza un cuplu de 19 ani.

Cornel are 47 de ani si lucreaza ca broker de asigurari la o companie multinationala. In varsta de 45 de ani, Nusa este organizator de evenimente.

 

Cei doi o au pe Georgiana, o tanara de 18 ani care ar face orice numai sa nu invete. De altfel, domnisoara a terminat liceul, insa absolvirea nu a fost incununata si de diploma de bacalaureat, spre rusinea parintilor.

 

Furiosi, acestia au apelat la emisiunea "Pe banii parintilor", pentru a afla ce se intampla cu fata lor, mai ales ca aceasta le-a promis ca se pune pe invatat si isi cauta un job.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Ceea ce au descoperit detectivii a fost socant.

Fata lor avea cu totul si cu totul alte preocupari. Desi avea un iubit, aceasta a pus ochii pe un alt baiat, si pentru a-l cuceri era in stare de orice.

 

A mers pana intr-acolo incat a apelat la un gigolo pentru a afla ce vor intr-adevar barbatii. Cum au reactionat parintii la vederea imaginilor si cum a decurs confruntarea aflati din materialul video atasat.