Eurovision 2013: Cezar Ouatu S-A CALIFICAT in finala! Vezi cu cine va concura sambata pentru castigarea titlului

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:21

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la EUROVISION 2013, s-a calificat in finala EUROVISION, care va avea loc sambata, dupa ce a trecut, joi seara, de cea de-a doua semifinala care s-a desfasurat pe scena Malmö Arena (Suedia).

Cezar Ouatu a interpretat piesa "It's my life" si a luptat cu alti 16 concurenti pentru un loc in finala EUROVISION 2013. Celalalte tari calificate sunt Ungaria, Azerbaidjan, Georgia, ROMaNIA, Norvegia, Islanda, Armenia, Finlanda, Malta si Grecia.

 

Cele zece piese calificate din cea de a doua semifinala in MAREA FINALa EUROVISION 2013 au fost alese, intr-o pondere egala, de catre voturile publicului si de punctajul juriului.

 

Din prima semifinala s-au calificat in FINALA EUROVISION 2013 urmatoarele tari: Republica Moldova, Lituania, Irlanda, Estonia, Belarus, Danemarca, Rusia, Belgia, Ucraina si Olanda.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Totodata, tarile care merg direct in finala

Eurovision 2013 sunt: Franta, Spania, Germania, Italia, Marea Britanie si Suedia.

 

Sursa: Mediafax.