BAT CLOPOTE DE NUNTA? Bianca Dragusanu: "Simt ca sunt foarte iubita!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:21

Se vor casatori in acest an, Bianca Dragusanu si Victor Slav?

Bianca Dragusanu si Victor Slav formeaza un cuplu de la inceputul anului. Au cinci luni de cand sunt impreuna si se pare ca relatia lor s-a sudat. Cei doi au discutat deja despre casatorie, despre copii, iar Bianca a marturisit ca viseaza deja sa imbatraneasca alaturi de Victor.

" Simt ca sunt foarte iubita. Victor imi da un sentiment de siguranta, de incredere, un sentiment ca nu ma va dezamagi", a declarat Bianca Dragusanu.
Lucurile au evoluat rapid intre cei doi. Victor a prezentat-o familiei si, surpriza, i-a daruit si un inel de logodna. 

" Inelul mi l-a dat acasa. Eram semi dezgolita, iesit a de sub dus, ametita asa. Atunci mi-a zis ca are un cadou pentru mine. Eu ii spuneam ca sunt disperata ca nu gasesc ce aveam nevoie. Atunci s-a pus in fata mea, m-a pus sa inchid ochii si mi-a dat inelul.
", a dezvaluit Bianca Dragusanu. 

Roscata nu a spus, insa, nimic despre data si locul nuntii si nici cine vor fi nasii. Presa tabloida a speculat ca Bianca si Victor ar fi stabilit ca nunta sa aiba loc pe 5 octombrie a acestui an." Daca e sa se intample, se va intampla".

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/bd-cu-slav-719843042c5069a8c832b7fc513fd15f.JPG
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/inel-81612aeaf1f8827e156a7f15be801cc6.JPG

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.