Liviu Varciu catre Iulia Albu: "Daca bunica mea vedea o gaina cu scutec zicea ca a venit Satana pe planeta" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 13:55

Dialog de senzatie la "Roata norocului" intre Iulia Albu si Liviu Varciu!

Iulia Albu a participat in calitate de vedeta la" Roata norocului", concurand pentru un azil de batrani. Fashion editorul a reusit sa castige doua runde consecutiv, dar si suma de 20 000 de lei. Atat produsele achizitionate din punctele adunate in concurs, cat si suma de bani, vor fi donate de Iulia Albu si "Roata norocului" unui azil de batrani.

Insa, norocul nu a fost mereu de partea Iuliei Albu.

Vedeta a avut si ghinionul ca acul rotii sa se opreasca in dreptul sectiunii "Pedeapsa". Fosta sotie a designerului de pantofi a declarat raspicat ca face orice numai sa nu o puna sa jumuleasca gaini. Tot venind vorba de gaini, si mai ales de pretioasa Lulu, gaina de companie a Iuliei Albu, Liviu Varciu a aflat ca Lulu poarta un scutec special pentru nevoile fiziologice. Mare i-a fost mirarea si nu s-a putut abtine sa nu exclame: " Daca bunica mea, Dumnezeu sa o ierte, vedea o gaina cu scutec zicea ca a venit Satana pe planeta!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”