PROGNOZA METEO: Vremea deosebit de calda! Ce temperaturi vor fi JOI si VINERI

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:24

Vremea va deveni din ce in ce mai calda, chiar deosebit de calda in regiunile sudice ale tarii, maximele fiind cuprinse intre 20 si 29 de grade, usor mai ridicate in Lunca Dunarii.

In restul tarii, cerul va fi variabil, cu unele innorari si pe arii restranse averse insotite de descarcari electrice, ziua in est si nord-est, in timp ce noaptea temperaturile vor fi mult mai calde decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar minima va fi de 12... 14 grade.

 

Joi in Bucuresti, vremea va fi frumoasa si cerul va fi variabil, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar minima va fi cuprinsa intre 12... 14 grade.

VINERI

In tara, vremea va continua sa se incalzeasca, temperaturile maxime vor fi de la 21... 23 de grade pe litoral si pot ajunge pana la 32 de grade in Lunca Dunarii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"

 

Dupa-amiaza in jumatatea de vest a tarii instabilitatea atmosferica se va manifesta prin innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, trecator cu aspect de vijelie. Cantitatile de apa pot depasi izolat 25 l/mp si vor exista si conditii de grindina. In restul tarii cerul va fi varibil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse. Temperaturile minime se vor incadra inre 8 si 18 grade.

 

Sursa: Mediafax