Loredana, LOOK DE MILIOANE la un eveniment monden VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:26

La un eveniment monden, desfasurat intr-un mall din capitala, Loredana Groza si-a facut aparitia intr-o tinuta lejera, dar extrem de chic!

Rochia cu model floral era chiar trendy, potrivita perfect sezonului de primavara. Tinuta cu flori albe apartine brandului Prada si valoreaza nici mai mult nici mai putin de 980 de euro. Ca sa arate cat de nonconformista este, Lori n-a venit incaltata cu pantofi stiletto, ci cu cizme stil cawboy. Incaltamintea din piele alba a reprezentat piesa de rezistenta a intregii tinute. Giuseppe Zanotti, 1100 de euro!

Clutch-ul circular, Dolce& Gabanna, avea tesut un model primavaratic, cu maci si piersici.
Pretul este de 600 de euro. Sa trecem acum la accesoriile inedite: bentita metalica, aurie si lata, a fost comandata special pentru Lori. Este un model unicat, achizionat de artista de la Fe(Male) cu 100 de euro.

Am remarcat un lucru total inedit! Pe bratul Loredanei se afla o bratara din cauciuc, un gadget lansat de curand in Statele Unite. Bratara Jawbone up este un accesoriu care ii monitorizeaza Loredanei caloriile consumate, ii calculeaza timpul de odihna, o avertizeaza cand are nevoie de miscare si chiar o trezeste dimineata.
In America se gaseste cu 150 de euro.

Trecem acum si la bijuterii! Observam ca Lori s-a impodobit cu doua bratari aurii sclipitoare, ce apartin brandului Bsbg Max Azria si costa impreuna 100 de euro. In plus, artista a purtat un pretios pandantiv si o pereche de cercei cu diamante, ce costa aproximativ 2000 de euro. In total tinuta ei ei valoreaza 5030 de euro! Cu adeverat diva!




 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.