Ioana Visan, romanca lui Berlusconi, DEZVALUIRI SENZATIONALE despre cel mai mediatizat scandal sexual

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:26

In urma cu patru ani, Italia era zguduita de cel mai mare scandal sexual la nivel politic inalt.

Omul de afaceri, Silvio Berlusconi, pe atunci premierul Italiei, era acuzat de proxenetism si prostitutie de lux. Presa internationala a scris ca intr-una din vilele sale se desfasurau adevarate orgii sexuale. S-a speculat atunci ca printre fetele care participau la asemenea petreceri s-a numarat si o romanca.

Numele ei este Ioana Visan si este studenta la Drept in Italia. Invitata in platoul" WOWbiz", Ioana Visan a explicat natura relatiei sale cu fostul politician, Silvio Berlusconi.
Tanara a negat toate afirmatiile legate de prostitutie precum si implicarea sa intr-un asemenea scandal. A recunoscut ca ea si celebrul om de faaceri sunt prieteni foarte buni. S-au cunoscut la teatru, un prieten comun le-a facut cunostinta si de atunci au ramas in relatii bune. Ioana Visan a marturisit ca Silvio Berlusconi o ajuta pe parcursul studiilor deoarece ea nu lucreaza. Ii da lunar o suma de bani si o lasa sa locuiasca intr-un din resedintele sale. 


" Eu locuiesc intr-un apartament de-al lui din Milano si lunar imi da cateva mii de euro. Asa s-a stabilit in tribunal in urma procesului in care am fost implicata. Eu fac o facultate acolo si credeti-ma ca imi ocupa tot timpul", a declarat tanara care a adaugat ca lupta din greu sa isi refaca imaginea sifonata din care a iesit in urma acestui scandal. 


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/berlusconi-02abefe1c1b943152ce6bc133a30422f.JPG
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/berlusconi-2-a81887ddbab92cc80468710d655c0a51.JPG