Rovinieta, mina de aur pentru buget! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 13:30

De la an la an, banii din rovinieta aduna sume tot mai mari la buget. Pentru anul acesta sunt estimate incasari de peste 200 de milioane de euro.

 Drumurile sunt insa la fel, an de an. Adica tot mai proaste! Atentie soferi! Autoritatile mai pregatesc o taxa. Autostrazile vor fi administrate de firme private care vor incasa banii de la soferi. 3 euro pe suta de kilometri!

Primele tronsoane de autostrada pe care va fi aplicata taxa sunt: Brasov-Comarnic si Nadlac-Arad. O taxa speciala va fi platita si pentru centura de sud a capitalei. Aceste taxe vor fi achitate dupa ce aceste tronsoane de drumuri vor fi finalizate si preluate in administrare de o firma privata!

Autoritatile spera ca toate tronsoanele de autostrada vor avea administratori privati
care se vor ocupa de reparatii, modernizari si bineinteles, de incasarea taxelor.

Incepand de astazi, rovignieta se poate plati prin sms! Fiecare mesaj trimis la 7500 este taxat cu 5 eurocenti. O metoda nu prea agreata de romani. In Bucuresti un proiect pilot prin care parcarea putea fi platita cu mesaje trimise de pe mobil a esuat pentru ca nimeni nu a folosit acest serviciu.

Daca vrem drumuri mai bune, cu mai mult asfalt si mai putine gropi, trebuie sa platim.
Dar, iata cum se asfalteaza...Soferul n-a vazut insa afisele care anuntau asfaltarea. Asa ca drumarii i-au ocolit tacticos masina si au asfaltat! Doar timpul trece, leafa merge

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.