ACUZATII GRAVE DE MALPRAXIS. Pacienta, ARSA pe masa de operatii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:28

Eliza le-a povestit astazi timp de o ora si jumatate politistilor, drama prin care a trecut in urma cu o luna.

Atunci s-a internat pentru o banala operatie de apedicita si a luat foc la propriu pe masa de operatie. Medicii au dezinfectat abdomenul cu iod, iar in momentul in care au folosit electro-cauterul pentru coagularea vaselor de sange, substanta scursa pe spatele tinerei a luat foc.

La o saptamana dupa ce s-a intamplat nenorocirea, Eliza a fost transferata la Spitalul de Arsi. Aici a stat 20 de zile cu arsuri de gradul doi si trei.
Tanara este indignata si arata cu degetul spre medici. Ii acuza ca ar fi incercat sa musamalizeze incidentul, insa o asistenta i-ar fi spus exact ce s-a intamplat in sala de operatie.

Drumul spre aflarea adevarului este, insa, unul lung. Mai ales ca in urma cu o luna, medicul acuzat spunea ca ar fi fost santajat de familia tinerei. Acum Eliza spera ca cel care este vinovat sa fie tras la raspundere.


In urmatoarele zile, medicul care a facut operatia va fi audiat. De altfel, surse din interiorul spitalul judetean Ilfov ne-au declarat ca si medicul acuzat ar fi depus, la politie, o plangere, dar pentru santaj.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.