REPLICA Adelinei Pestritu la comentariul rautacios al lui Liviu Varciu despre ea in emisiunea WOWbiz! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 15:00

Adelina Pestritu a postat pe Facebook un comentariu care il viza direct pe fostul ei sot, Liviu Varciu care a intepat-o ironic in emisiunea WOWbiz.

 Liviu Varciu nu s-a putut abtine sa nu isi aminteasca de fosta lui sotie care a fost animatoare in cluburi si a dansat pe cuburi:  "100, 200, 300, 400.. Nu e problema, facem nunta, botez. Si pe cuburi era una, dar nu mai e acum. A cazut si s-a julit, s-a operat la nas. Nu am putut, era prea ofertant. Ce am zis? S-a julit", a spus Varciu razand la WOWbiz.


Adelina i-a dat replica elegant, dar la fel de usturatoare:  "Cand generezi o reactie, de orice fel ar fi ea, inseamna ca inca existi in mintea persoanei respective! Imi pare rau si ii compatimesc pe cei care nu se pot desprinde de trecut... Le pot face o recomandare: traiti prezentul.. E mai sanatos. In rest toate la locul lor."( sursa wowbiz.ro)

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.