A vrut sa faca o statuie cu chipul lui Gigi Becali, insa rezultatul a fost unul NEASTEPTAT. Vezi reactia patronului Stelei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:28

Sase sute de kilometri! Atat a strabatut artistul din poarta casei sale din Zalau pana in fata palatului lui Gigi Becali.

Omul a vrut sa fie sigur ca statuia ajunge intacta la romanul pe care il apreciaza cel mai mult. A muncit saptamani intregi la bustul evaluat de el la 4500 de euro.

Sculptorul Virgil Stanciu spune ca initial statuia al fi trebuit sa-l infatiseze pe Gheorghe Gheorghiu Dej, insa cum cel care a facut comanda initiala a anulat-o, sculptorul a gasit imediat solutia: o statuie care sa il infatiseze pe idolul sau.
Si uite asa, s-a apucat din nou de treaba. Rezultatul?

Pai a retusat statuia, astfel incat sa semene cu Gigi Becali. Dar statuia nu prea aduce cu celebrul latifundiar. De aceeasi parere a fost si Gigi Becali. Patronul Stelei nu s-a aratat prea incantat de darul primit.

Artistul, insa, e multumit de opera sa si spune ca cei care ii privesc lucrarea trebuie sa tina cont nu si-a privit niciodata eroul in fata.
S-a rezumat doar la cateva fotografi. In plus, spune el, nu e deloc usor sa reproduci un personaj cu trasaturi specifice lui Gigi Becali.

Inainte sa porneasca din nou la spre casa, artistul a incercat sa-si imagineze si locul in care finatatorul Stelei ar fi putut amplasa statuia. Numai ca intr-un final n-a fost sa fie! George Becali a refuzat cadoul, dar a spus ca daca artistul va reusi sa retuseze statuia pana cand lucrarea din marmura va avea chipul razboinicului, atunci o va primi cu draga inima.




 

Taguri: