Intalnire de GRADUL ZERO in platoul emisiunii WOWbiz! Bijou, cantareata fara chiloti, FATA IN FATA cu tatal fetitei ei FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 sep 2021, 02:35

Intalnire de gradul ZERO in platoul emisiunii WOWbiz. Cantareata fara chiloti, Bijou, a fost fata in fata cu tatal fetitei ei.

Artista a declarat in urma cu cateva zile ca a fost parasita imediat dupa ce a nascut si ca acesta nu s-a mai interesat de soarta lor de atunci.

 

In exclusivitate, Jimmy Barber a spus pentru WOWbiz ca nimic nu este adevarat si ca Bijou nu l-a lasat sa isi vada fata. El a declarat ca a plecat pentru ca nu avea bani si pentru ca dorea sa isi intretina familia.

 

Mai mult, Jimmy a adaugat ca in momentul in care a reusit sa puna niste bani deoparte si a vrut sa se intoarca, Bijou nu l-a mai bagat in seama si si-a refacut viata alaturi de un alt barbat.

 

"Nu stiu de ce spune ca nu i-am trimis bani. Ii trimiteam cam 400 de dolari pe luna, deci in 6 ani e o suma considerabila.

Intotdeauna am vrut sa ii cumpar cadouri fiicei mele, chiar daca ea nu a vrut sa accepte".

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

El a mai spus ca nu a trecut-o pe certificatul de nastere pentru ca, fiind cetatean american, nu avea voie sa stea mai mult de 90 de zile intr-o tara straina, ceea ce insemna ca ar fi trebuit sa faca multe

deplasari.

 

"Singurul lucru cu care am gresit este faptul ca am plecat inainte de a fi putut luat-o cu mine. In momentul ala nu gandeam limpede, ar fi trebuit sa mai raman un pic".

 

"Omul asta a disparut din viata mea. Fetita mea nu il cunoaste si nici nu il reclama. El a fugit dupa 3 saptamani. Nu cred ca merita nimic", a spus Bijou la auzul declaratiilor lui.

 

Ea a adaugat ca nu l-ar lasa niciodata sa o vada pe fetita.

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.