Ana Maria Barnoschi: " Stiu sa gatesc doar cartofi prajiti". Nu rata o noua editie "Roata Norocului"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 13:10

In editia de astazi, 8 mai, a emisiunii “Roata norocului”, Ana Maria Barnoschi, colega lui Liviu Varciu, se afla in postura de bucatar, uimind audienta cu “preparatele delicioase” rezultante din cateva ingrediente foarte sanatoase: conopida, morcovi si cartofi. “O sa ma omori cu meniul asta!”, i-a spus Liviu Varciu amuzat de talentele culinare ale colegei sale.

“Nu stiu sa gatesc, dar imi doresc sa invat! Deocamdata stiu sa gatesc cartofi prajiti! Deci fiti ingaduitori cu mine…“, le-a spus Ana-Maria colegilor, in culise.  Momentele gustate de audienta au fost acelea cand un concurent a intrat in rolul unui adevarat jucator de baseball, inlocuind bata de baseball cu facaletul, iar traditionalele mingi cu ceapa sau cartofi.

“Constantin, concurentul cu pricina, s-a descurcat de minune atat la proba cat si la cea in care a trebuit sa sparga oua cu lingura de lemn tinuta in gura.

A dat dovada de stoicism pe parcursul executarii pedepselor. Jos palaria! ”, a spus Liviu Varciu.

Nu ratati, in fiecare miercuri si joi, de la ora 20.00, emisiunea “ Roata norocului ”, prezentata de Liviu Varciu si Ana Maria Barnoschi, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.