EXCLUSIV! Mihai, fostul iubit al Adrianei Bahmuteanu: "Se vede clar ca ea si Silviu se iubesc foarte mult"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:32

Madalin Ionescu a vorbit in premiera cu Mihai, fostul iubit al Adrianei Bahmuteanu, barbatul a povestit cum de s-a despartit de aceasta, dar si ce parere are despre impacarea ei cu Silviu Prigoana.

Mihai a marturisit ca nu este surprins de faptul ca Adriana a luat aceasta decizie si ca se astepta sa se intample asa ceva, dar nu regreta nicio secunda ca si-a asumat acest risc.

 

"I-a placut casa, locatia, linistea si eu zic ca s-a simtit foarte bine aici. Nu a fost o parasire, ci a fost o intelegere de comun acord. Am avut o discutie foarte clara despre copiii ei si ea mi-a explicat ca-si iubeste foarte mult copiii si ca vrea ca cei mici sa creasca si cu mama si cu tata.

Baietilor le era dor de tati cand stateau la mami si invers. Eram aproape singur ca se va ajunge aici, inca de cand ne. O vedeam trista si ingandurata si o simteam ca nu mai poate. Ei i-a fost teama sa-mi zica, se vede clar ca ea si Silviu se iubesc foarte mult. Nu eu am renuntat la Adriana, ci ea a vrut sa fie alaturi de cei mici dar si de Silviu", i-a spus Mihai lui Madalin Ionescu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”