Catalin Botezatu, ATAC DUR la Bianca Dragusanu? Iata ce spune despre operatiile estetice VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:32

Surprins la un eveniment monden de echipa emisiunii "Draga mea prietena", Catalin Botezatu s-a declarat impotriva operatiilor estetice la barbati.

"Eu nu as face operatie estetica indiferent cat de rau m-as sifona si as imbatrani. E adevarat ca, poate, datorita jobului pe care il am, sunt si trebuie sa fiu tot timpul un exemplu pozitiv, dar cred ca la un barbat ridurile de expresie pot deveni la un moment dat niste chestii sexy. Nu cred ca trebuie sa ne operam, sa fim ca niste masti noi, barbatii".

Designerul recomanda totusi tratamentele de intretinere a pielii si de prevenire a imbatranirii, si a dat si cateva exemple in acest sens.


"Recomand doar tratamentele de intretinere a pielii si de prevenire a imbatranirii, gen terapia Dracula sau acea terapie noua, care vine tot din SUA, cu niste celule stem de la o oaie".

Referitor la operatiile estetice la femei, Catalin Botezatu a declarat ca sunt normale, insa doar atunci cand nu se intrece limita. El a dat si exemplul buzelor mari, ca de rata. Sa se fi referit oare la fosta lui iubita, Bianca Dragusanu?