Andra: "Dau cu piciorul la multi bani si nu imi pare rau"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:32

Andra a recunoscut ca in fiecare an petrece sarbatorile impreuna cu familia indiferent de concertele care i se propun.

Ea profita de timpul liber si gateste toate bunatatile pe care sotul ei le apreciaza la maximum. Artista a "dat din casa" si a spus tuturor telespectatorilor care este reteta ei pentru oua umplute, preparat pe care toata lumea il apreciaza.

 

"Mereu petrec sarbatorile impreuna cu familia. Dau cu piciorul la multi bani si nu imi pare rau. Incercam sa ne bucuram de putinul timp care ne-a mai ramas.

Nu imi iau niciun concert si stau cu prietenii si apropiatii. Ii fac lui Catalin mereu de sarbaturi oua umplute. Fierb ouale, galbesnusul il amestec cu pateu de porc, nu are acelasi gust daca pun de pui, pun maioneza si patrunjel mult ca sa mai ia din greata, e sanatate, are multa vitamina C, asa ii place si lui Maruta. Apoi le asez pe un platou si fac un sos din smantana cu maioneza, pun deasupra si apoi pun si cascaval razuit.
Am mai facut salata de bouef, oua rosii, vreo 20 pentru ca mereu primim de la invitati. Cozonaci nu fac pentru ca primesc si nu am timp sa gatesc chiar tot. Fac si friptura de miel. Reteta e simpla: carne, mult usturoi, condimente si slanina ca sa aiba gust, un pic de vin si gata. Nu am timp sa o las la macerat"
a spus Andra  

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.