Operatia estetica care i-a distrus viata! Ce a patit o femeie dupa o abdomenoplastie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 08:25

Dupa ce a adus pe lume trei copii, o femeie din Plymouth spera sa obtina increderea in ea printr-o operatie estetica de abdomenoplastie.

Din nefericire pentru femeia in varsta de 30 de ani interventia chirurgicala nu a decurs asa cum se astepta tanara mamica, ci a lasat-o cu cicatrici urate. Femeia aratand dupa operatie ca si cum "ar fi fost muscata de un rechin".

 

"Sotul meu lucra in afara tarii la momentul respectiv si conform planului meu ar fi trebuit sa ma vindec si sa arat ca noua in momentul revenirii lui in tara", a spus femeia.

 

Astfel, Gemma a plecat in Polonia pentru a se opera si cosmarul a inceput in momentul in care s-a trezit din anestezie in timpul interventiei chirurgicale.

 

"M-am trezit in timpul operatiei din anestezie si a fost ingrozitor deoarece nu ma puteam misca si ei probabil au observat acest lucru si m-au intubat" . Cosmarul femeii nu s-a terminat aici, ci in atunci cand a ajuns acasa in Devon, la doua zile dupa operatie cicatricea s-a infectat, iar femeia a fost nevoita sa se conecteze la un aparat

care i-a extras infectia.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Asa incat aceasta a ramas cu o urma urata, care i-a deformat abdomenul  si de care se rusineaza.

Ea a povestit: "Arat ca si cum as fi fost muscata de un rechin. Cicatricea urata, iar buricul a ramas mare si este pozitionat intr-o parte. Totul arata oribil".

 

Dupa tot acest calvar femeia s-a dus la un medic specializat care i-a refacut abdomenul: "Este uimitor, nu-mi vine sa cred. Buricul meu este la locul potrivit si nu mai sunt umflata.

In august mi-am programat concediul si abia astept sa port bikini, asa cum faceam inainte", a adaugat Gemma.