ADORABIL! Cum se joaca un ras si un lup cu stapanul sau VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 07:05

Da, ati vazut bine, animalul din imagine nu este o pisicuta, ci un ras.

 Felina se numeste Lucy si este preferata si alintata stapanului. Salbaticiunea a fost gasita in urma cu 8 ani, in padure. Barbatul a luat-o acasa, iar de atunci s-a legat intre ei o prietenie cum alta nu-i.

Ei, mai rar asa iubire. V-ati intrebat, insa, vreodata ce pofteste, ce mananca un ras? Meniul lui Lucy este un adevart festin culinar. Pai cum altfel, pentru o felina atat de frumoasa? 

Ea este Lupita si chiar daca este un lup, se comporta asemeni unui catelus.
S-a obisnuit rapid cu ideea ca are stapan, iar acum nici ca ar putea trai in salbaticie. Cel mai mult il iubeste pe Raul, fiul proprietarului, cel cu care a crescut impreuna.


Fazani, porumbei, iepurasi si fel de fel de oratanii isi duc viata linistite in curtea lui nea Gheorghe, un gospodar adevart. Unde mai pui ca broastele sunt adevarate delicatese. Chiar daca la noi au fost faimoase pe vremea lui Ceausescu, in strainatate, inca sunt la loc de cinste in farfuriile bogatilor. 


Daca v-a dat prin cap ca vecinii barbatului traiesc cu frica in san, nici pomeneala. Le trateaza pe animalele salbatice, de parca ar fi unele de-a lor si nicidecum extrem de periculoase. Barbatul are in plan sa-si mareasca gradina zoologica. 



 

Taguri: