CUM petreceau Elena si Nicolae Ceuasescu de 1 Mai! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:34

Niciun 1 Mai fara traditionala propaganda. Asta intelegea cuplul Ceausescu.

 Parca tot poporul era scos la defilare. De la soimii patriei si pionieri pana la bravii muncitori ai socialismului. Practic, nimeni nu statea acasa. Erau toti plecati. Dimineata si la pranz, la manifestarile organizate de mai marii partidului, dupa-amiaza, la iarba verde.

Ce faceau Elena si Nicolae Ceausescu in tot acest timp!? Isi "savurau" orele de glorie in vazul lumii, apoi se retrageau in vilele de protocol si continuau petrecerile.


Cuplului prezidential ii placea sa petreaca. Isi aduna prietenii si se rasfata cu preparate care mai de care mai deosebite. Carnea sfaraia pe gratare, vinul curgea in pahare, iar ansamblurile populare se intreceau in triluri care sa incante urechile celor doi.


Elena si Nicolae Ceausescu s-au intalnit, de altfel, intr-o zi de 1 mai. In anul 1939, la balul dedicat zilei muncitoresti, ceea care pe atunci se numea Lenuta Petrescu, i-a rapit inima definitiv tanarului comunist Nicolae Ceausescu.
A fost momentul in care s-a infiripat ceea ce urma sa devina dragostea de-o viata a fiecaruia din ei.

Nicolae adora momentele petrecute impreuna cu sotia si ea il insotea cam peste tot. Cei doi s-au iubit pana in ultimul moment! Si totul....a inceput... de 1 Mai!


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.