NU PIERDE ULTIMUL EPISOD din serialul tau preferat "Suleyman Magnificul". In sfarsit, visul lui HURREM va deveni realitate: "Ce e haremul, eu voi conduce lumea!" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 11:55

Actiunea din ultimul episod al celui de-al doilea sezon din "Suleyman Magnificul" atinge apogeul.

 Se strange latul in jurul pasei Ibrahim care, de data aceasta, nu mai are scapare. Ani de-a randul s-au vanat unul pe celalalt, iar acum Hurrem a castigat batalia. Ibrahim pasa va fi la mila ei. Sultana Hatice a aflat de aventura lui care dura de ani de zile.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/hatice-697d4f6533936e6705a4d349b8ea4d91.jpg
Dupa ce a vazut-o pe femeia care ii va darui un copil, cadana Nigar, Hatice e distrusa de durere.
Insa atentia ei se indreapta spre Hurrem careia ii cere sa ii marturiseasca daca ea este cea care a scris scrisoarea in care ii spune adevarul despre pasa.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/hurrem-f8cc38c35b1f9332809caa7fb0a7bbfe.jpg
Se pare ca momentele de glorie ale lui Mahidevran au luat sfarsit. Dupa ce a facut numeroase schimbari in harem, s-a impodobit si si-a cumparat matasuri si bijuterii fine ca o adevarata imparateasa, Hurrem matura cu ea si ii ia locul.
Insa pentru sultana favorita a lui Suleyman nu este de ajuns. Ea vrea sa cucereasca lumea. URMARESTE DEZNODAMANTUL sezonului II din serialul tau preferat "Suleyman Magnificul", luni, de la ora 20:00!