Una dintre cele mai SEXY artiste din showbiz ascunde un secret teribil! E acuzata ca a nascut la 18 ani si ca si-a abandonat propriul copil

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:35

Este vorba despre Bijou, supranumita cantareata fara chiloti. Artista a venit in platoul emisiunii WOWBiz, unde a facut dezvaluiri socante.

"Nu am abandonat-o niciun moment din viata mea, sunt alaturi de ea mereu. Ne vedem in fiecare zi pe internet si vorbim. Nu mi-am vandut fetita, asa cum se spune", a tinut sa sublinieze Bijou.

 

Artista a dezvaluit cum a inceput totul.

 

"Tatal copilului meu era un american, avea cu 10 ani mai mult decat mine. A fost dragoste la prima vedere, era foarte bun prieten cu fratele meu.

Ne-am mutat impreuna dupa 3 luni de relatie, tatal lui ne-a ajutat. Dupa aceea am ramas insarcinata. Nu a fost nicio problema, am locuit impreuna pana cand a implinit fetita 3 saptamani. Dupa aceea a plecat fara sa imi spuna nimic".

 

Bijou a spus ca, dupa ce a fost parasita, a intrat intr-o depresie foarte mare. Ea a declarat ca in 6 ani de zile fostul ei iubit nu s-a mai interesat de situatia lor, trimitandu-le doar 400 de dolari.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

"Am intrat intr-o depresie foarte mare, noroc ca mama a fost alaturi de mine ca altfel nu stiu ce faceam.

Ulterior m-a sunat si a spus ca a plecat ca sa ne faca o viata mai buna, dar nu s-a mai intors niciodata. In 6 ani de zile mi-a trimis doar 400 de dolari. In acel moment aveam o situatie financiara foarte proasta".

 

Artista a mai spus ca a dat intamplator de familia din Franta care o ajuta in aceste momente.

 

"Ulterior am plecat din tara in Franta.

Am intalnit o familie care a fost dispusa sa ma ajute. Ei au 3 baieti mai mari decat mine. Le-am povestit cat de greu o duceam. Am stat 6 ani cu fata acolo. In tot acest timp am cantat la anumite evenimente. Acum fetita este acolo, in grija lor, insa sper sa o pot readuce in tara".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.