INCREDIBIL! Locuitorii din Neamt au inceput sa-si asfalteze singuri soselele VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:36

Autoritatile chiar n-au ochi sa vada si urechi sa auda?

Din pacate, nimic nu ne mai surprinde in tara asta: nici ca drumurile sunt ca vai de ele, bune doar de distrus masini, si nici ca, mai nou, oamenii au inceput sa-si asflateze singuri soselele. Ne intrebam, insa, banii pe care-i platim, lunar, la stat, unde se duc?

Sa nu credeti ca drumul din imagini strabate vreun sat uitat de lume. Suntem in orasul Piatra-Neamt, urbe importanta a Moldovei.
Se face ca acum doi ani a fost pornit un proiect de modernizare a zonei, cu ajutorul fondurilor europene. Desigur, banii s-au risipit, parese, caci de vreo 12 luni nici picior n-a mai calcat pe aici, desi termenul de finalizare era 1 februarie, 2013. Doar masinile trec, si-n numar mare, astfel ca biata sosea s-a prapadit.

Ajunsi la capatul rabdarii, localnicii au ingenuncheat pe asflat si-au trecut la treaba.
Au muncit zi lumina si fiecare a facut tot ce-a putut sau ce s-a priceput. Unii, de pilda, au nivelat piatra turnata, cu un compresor. Reprezentantii Primariei au spus vor urgenta lucrarile pe acea portiune de drum.

Sa nu credeti ca ce-ati vazut la Piatra-Neamt e un caz singular. Tonul l-au dat cei din Tara Oasului, care au pus mana de la mana, au strans bani, au venit cu utilaje si s-au pus pe asfaltat.


Se spune ca drumul spre iad e pavat cu intentii bune. Asa si un drum din Bihor, in ale carui gropi au fost plantate flori. Si-am avea toti ce umple, atat timp cat soselele noastre sunt ciuruite toate. Dureros e pentru noi, romanii de rand, ca gaurile din asflat inseamna si gauri in buget. Vorbim aici si despre autostrazile platite cu bani grei si care, in scurt timp de la inaungurare, incep sa se crape.
Pana acum, nimeni nu a fost deranjat de lege de pe scaunul sau comod.