Andreea Mantea:"Ii voi mai acorda o sansa, bineinteles. A venit dupa mine la tara si am stat impreuna unul langa celalalt"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:37

E clar! Andreea Mantea si Stefan Stan nu pot sta unul fara celalalt si se pare ca bruneta e dispusa sa il ierte pentru escapada pe care a avut-o cu o fana.

 Andreea Mantea vrea sa ii mai acorde o sansa iubitului ei, Stefan Stan si e dispusa sa se impace cu el chiar daca acesta a inselat-o cu o alta domnisoara.  "Ii voi mai acorda o sansa, bineinteles. Am fost impreuna in acest weekend, a venit dupa mine la tara si am stat impreuna unul langa celalalt. Stam in aceeasi casa, dormim in camere diferite pentru ca asteptam timpul sa vindece, nu putem sta departe unul de celalalt"

"Am apreciat la el faptul ca mi-a recunoscut absolut tot imediat.
A fost o aventura de-o noapte cat se poate de jalnica. Imi pare rau ca sunt astfel de tinere care fac asta. El nu a stiut cum sa procedeze. El nu cred ca m-ar fi iertat pe mine daca as fi facut asta, n-am de unde sa stiu. El este un om care intr-un timp foarte scurt a ajuns atat de sus si a avut atatea femei la picioare care i s-au oferit atat de urat.
Ce-i cu atatea femei care se ofereau atat de ieftin? Ii voi mai acorda o sansa, bineinteles"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.