Fosta soacra a Adrianei Bahmuteanu ARUNCA BOMBA! Si-a parasit Bahmu primul ei sot pentru Viorel Lis?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:37

Prima soacra a Adrianei Bahmuteanu a facut o dezvaluire bomba: ea a declarat ca Viorel Lis ar fi avut o relatie cu Bahmu.

"Credeam ca e o fata de drept, dar in cele din urma am aflat anumite lucruri. De fapt si de drept, cand a plecat exista o relatie intre ea si Viorel Lis", a spus ea.

 

Aparent, Adriana Bahmuteanu ar fi fost incurajata chiar si de mama ei sa se implice intr-o relatie cu fostul primar al Bucurestiului.

 

Prezent in platoul emisiunii WOWbiz, Viorel Lis a declarat ca nu intelege de unde au aparut aceste zvonuri si a spus ca aceste vorbe i-au facut foarte mult rau.

 

"Dupa 16 ani nu imi dau seama de ce exista discutia asta pentru ca nu imi face decat rau. Aceste zvonuri m-au legat de perioada de inceput cu Oana si astfel am fost deranjat, atat eu cat si Oana".

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”

El

a adaugat ca in acea perioada a fost sprijinit in campania electorala de Adriana Bahmuteanu, insa nu se poate pune problema de o relatie.

 

"Relatia mea a fost de colaborare stransa si atat. M-a ajutat in campania electorala".

 

Prezenta si ea in platoul emisiunii, Oana Lis a declarat ca nu conteaza daca actualul ei sot a avut sau nu o relatie cu Adriana Bahmuteanu.

 

"Nu conteaza, s-a prescris de atatia ani", a spus ea.