Cel mai SOCANT ACCESORIU, al divelor de la Hollywood! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 nov 2020, 17:30

Doamnelor si domnilor, am aflat cel mai ascuns secret vestimentar al vedetelor!

 Stiti bine ca nu de putine ori s-a vorbit despre indrazneala divelor de a aparea pe la evenimente cu rochii prin care se vedea clar ca nu poarta bikini. Ei bine nu era asa! Pe sub fustite se gaseau… c-strings!

Atunci cand divele apareau pe covorul rosu imbracate foarte…transparent, intrebarea de pe buzele muritorilor de rand era urmatoarea: purtau sau nu lenjerie intima?! Raspunsul l-am aflat noi: “comorile” lor erau sigur…acoperite! Cu ce?! Pai…s-a inventat minunea: bikini…C-string! (si string)

Va amintiti cu siguranta cum Jenny from the block a avut curajul de a pasi pe covorul rosu intr-o
rochie alba, transparenta de numa numa. Titlurile din tabloide foloseau doar cuvinte de genul “incredibil!”/ “senzational!”/ “Curajoasa artista n-a purtat lenjerie intima!” Da’…de unde!! Sigur avea pe dedesubt articolul vestimentar salvator!

Bagam mana in foc si ca modelul brazilian Adriana Lima a fost printre primele femei care au descoperit C-stringu! Cu asa model de bikini, sexoasa Adriana a putut purta adesea, cu lenjeritate, orice model de rochie transparenta sau taiata in parti! Mhamaaa si cum arata!

Si Rihanna a avut…tupeu! Tinuta ei, de la un eveniment grandios, a fost purtata cu c-strings! In fata nu
se vede nimic, in spate la fel, iar in lateral nu apare nicio banda de bikini! Divele au noroc ca obiectul minune se fixeaza destul de bine. Chiar daca pare minuscul se aseaza…cum trebuie!

Credeati ca numai la Hollywood ajung secretele?! Neahh. Nu e asa! Anda Adam are si ea in garderoba minunatii mini biki, Lora foloseste si ea c-strings, iar Bijou artista, care a iscat un real scandal tocmai pe aceasta tema, poarta sub rochite…”secretul”.


Normal ca divele preferau sa creeze un mister…si sa dea de inteles ca au tupeu si…sex appeal, dar na ca le-am facut-o! Le-am aflat “dedesubturile”! Sac!