S-A PRAJIT DE-A DREPTUL! S-a ales cu ARSURI de gradul doi dupa ce a mers la solar VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 04:25

Profesoara, in varsta de 37 de ani, a iesit din aparatul cu ultraviolete imediat cum a simtit ca o ustura pielea pe fata si pe piept.

" Le-am explicat ca arde foarte tare, ca e solarul de proasta calitate, sa nu-l mai foloseasca de acum incolo. M-am umflat foarte tare, a aparut insolatia, durerile de cap."", a declarat victima. Pentru ca durerile erau greu de suportat, femeia a mers la spital.Cand au vazut in ce stare era, medicii au internat-o imediat.

" Avea arsuri, dureri de cap, chiar si semne neurologice, de edem cerebal, in conditiile in care nu este exclusa extremitatea cefalica.
in functie de severitatea leziunilor care s-au propdus prin expunere pot ramane si sechele
", a declarat Mariana Dogaru, medic la Spitalul Municipal din Ramnicu Sarat. Femeia va avea nevoie de mai multe zile de tratament pana cand ranile i se vor vindeca si de cel putin un an fara sa se expuna la soare. Profesoara este hotarata sa-l dea in judecata pe administratorul salonului unde s-a intamplat nenorocirea.
Deocamdata, insa, salonul este inchis, iar administratorul de negasit.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.