Raluca de la Bambi, petrecere surpriza de ziua ei! Gabi Badalau a uimit-o pe blondina cu un cadou superb VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:38

Sora, prietenii si familia Ralucai de la Bambi au pus la cale o petrecere pentru blonda care peste doua zile isi va sarbatori ziua de nume.

 Raluca de la Bambi a avut parte de o surpriza inedita din partea familiei si a prietenilor. Sora sa, Denisa, a pus la cale o petrecere intr-un restaurant luxos d ela etajul 15 al unei cladiri.

Blonda nu stia ce i se pregateste asa ca a atunci cand a ajuns la restaurant si prietenii si familia erau langa ea, a inceput sa planga de fericire si emotie.

Raluca a dezvaluit ca este foarte bucuroasa ca isi are langa ea cei mai buni prieteni si a tinut sa lamureasca si presupusa relatie dintre ea si Gabi Badalau: "Gabi
imi este un foarte bun prieten si il privesc ca pe un frate, nu poate fi nimic intre noi, cat despre Razvan, nu vreau sa mai vorbesc, m-a dezamagit foarte tare si nu vreau sa ii raspund la telefon daca ma suna de ziua mea."

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.