Show-ul “WOWBiz”, pe primul loc!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:39

Kanal D a fost marti, 24 aprilie, lider absolut de audienta in intervalul orar 22:15-24:30, inregistrand un rating mediu de 2,8% si o cota de piata de 8,1%, pe targetul All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.

Editia spectaculoasa a emisiunii “ Wowbiz ”, prezentata de Andreea Mantea si Madalin Ionescu, ce a avut-o ca invitata pe Camelia Enciu, confidenta Gabrielei Cristea si a Adrianei Bahmuteanu au pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania.

 

Camelia Enciu a facut dezvaluiri incendiare despre relatia de prietenie ce o leaga de cele doua vedete de televiziune si a dat oferit detalii uluitoare despre casniciile celor doua prietene.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Tot atunci, Oana Roman a oferit detalii spectaculoase despre relatia de iubire dintre ea si Marius. 569.000 de romani au urmarit cu sufletul la gura, in intervalul orar 22:15-24:30, cum Oana Roman si Marius, iubitul ei, se sustin reciproc dupa un moment de cumpana avut zilele trecute.

Minutul de aur a fost inregistrat la 22:32 cand 928.000 de telespectatori urmareau destainuirile vedetei Kanal D.

 

Nu ratati late-night show-ul “WOWbiz”, prezentat de Andreea Mantea si Madalin Ionescu, de luni pana joi, de la ora 22.15, la Kanal D.