VREMEA tine cei care isi vor petrece minivacanta de 1 Mai la mare! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:40

Dupa 6 luni de privit doar griul de pe cer, vremea ne-a facut o surpriza: ne-a adus vara, mai repede decat ne-am fi asteptat.

 Cu costumele de baie pregatite, cativa temerari au vrut sa incerce marea cu trupul lor. N-o avea apa 20 de grade, dar parca nici nu poti sa stai la mal, simplu privitor.

Ce-ti poti dori mai mult, decat sa simti nisipul cald, mangaierea scoicilor, sub picioarele desculte si sa asculti marea? Iar dupa asa o baie zdravana, turistii s-au lasat rasfatati de soare. 

E agitatie mare pe intreg litoralul.
Pe plaja huruie cu elan muncitoresc tractoarele, iar patronii de hoteluri, terase ori de magazine trag cat pot de tare, acum, pe ultima suta de metri. 

Se pun pavele, in jardiniere se asaza frumos florile multicolore, ca sa bucure ochiul turistului, iar mesele se sterg, pentru cei care n-au mai avut rabdare si-au furat startul. Si la baie, si la bronz.

Soarele ne va incalzi din ce in ce mai mult, in fiecare zi, ca, in weekend, in partea de sud sa avem si 28 de grade celsius.
La umbra. Ce sa mai. O vreme numai buna de gratare, plaja, mare. Unde mai pui si ca ne mai despart doar doua zile pana la minivacanta de 1 mai.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.