Silviu Prigoana continua seria DEZVALUIRILOR despre MOTIVUL pentru care el si Adriana Bahmuteanu au divortat! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:42

Silviu Prigoana a rupt tacerea de cateva zile si face dezvaluiri incendiare despre relatia pe care a avut-o cu Adriana Bahmuteanu.

 Omul de afaceri e de parere ca fosta lui sotie, Adriana Bahmuteanu nu l-a iubit niciodata, ba mai mult a stat cu el din interes." A stat cu mine pentru partea financiara. Cand a vazut ca nu ii dau nimic, a plecat. Nu e prima data cand Adriana pleaca de acasa din cauza discutiilor legate de bani si de cesioanrea unor actiuni care imi apartin si pe care ea le-ar fi vrut pe numel ei.
Eu am impartit tot celor patru copii ai mei. Nu imprt nimic cu sotia, aceasta este trecatoare dupa cum vedeti. Adriana m-a acuzat ca sunt un om violent, a facut dezvaluiri in public despre intimitatea nostra.

"Orice relatie as avea nu as permite sa ii spuna mama altcuiva decat Adrianei, mama e una singura, asa cum si tata e tot unul. N-am fost daramat ca Adriana a intrat intr-o noua relatie.
Dupa Paste voi veni cu niste documente ca in 10 ani eu am fost santajat cu divortul. I-am dat sute de sms-uri pe zi in timp ce era cu Mihai in care ii spuneam ca o iubesc si o astept acasa, pentru copii faci orice. Ea imi raspundea la fel cu 'te iubesc, esti iubirea vietii mele', a mai spus Prigoana.