SOC! Justin Bieber si-a DEZAMAGIT complet fanii. A fost acuzat de ABANDON!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:42

Cantaretul si-a intors spatele unei finite care avea nevoie de ajutorul sau.

Ghinion pentru Mally, un pui de maimuta pe care Justin Bieber o adoptase ca si animal de companie! Autoritatile germane i-au confiscat starului american la vama, exoticul animal deoarece Justin Bieber nu avea actele necesare introducerii unui asemenea specimen in tara. Mally, adorabila maimuta, a fost plasata intr-un adapost pana cand artistul sau cineva din partea acestuia ar fi prezentat actele care lipseau de la dosar, conform legislatiei germane.

Insa, surpriza! Nimeni din partea starului nu s-a mai ineresat de soarta puiului de maimuta.
Ba mai mult, Justin Bieber ar fi spus ca nu mai vrea maimuta inapoi. Conducerea adapostului care gazduieste exoticul animal care a apartinut cantaretului american a declarat ca nimeni din partea acestuia nu s-a interesat de Mally.

Trebuie sa discutam cu autoritatile vamale si cu alti oficiali ce masuri vom lua pe viitor in ceea ce priveste soarta animalului ”, au declarat reprezentantii adapostului de animale.
Exista numeroase centre care si-au exprimat dorinta de a adopta puiul de maimuta. Un turneu de concerte nu este locul potrivit in care sa creasca si sa se dezvolte. Ar fi fericit alaturi de semenii din specia lui ”, a adaugat Karl Heinz Joachim, directorul centrului.

Justin Bieber si Mally
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/bieber-a8844891940a622ad743d61efed37921.jpg