PROGNOZA METEO: Vine caldura! Cum va fi vremea MARTI si MIERCURI in tara si in Bucuresti

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:43

Marti, vremea se va mentine frumoasa, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 23 de grade. In zona de munte si in regiunile vestice si nord-vestice, cerul va fi temporar noros si dupa-amiaza se vor inregistra ploi slabe si de scurta durata, dar insotite de descarcari electrice.

In restul regiunilor, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile minime se vor situa intre 3 si 12 grade, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat.

 

In Bucuresti, cerul va fi variabil si vremea se va mentine apropiata de normalul termic al acestei date, in timp ce vantu; va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 21...

22 de grade, iar minima de 8... 10 grade.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Mihai Albu, despre discuțiile de după despărțirea de Iulia Albu. Designerul mărturisește că el a fost cel care a cerut divorțul. „Nu știu de ce a luat foc. Am cerut divorțul pentru că aveam neînțelegeri”

Sursa: Mediafax

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.