CUTREMURATOR! A vrut sa aduca pe lume un copil pe care sa-l VANDA ca pe MARFA oarecare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:44

O mama s-a transformat in dusmanul de temut al propriului prunc!

Prietenie, iubiri interzise si afaceri murdare la" Ochii din umbra"! Unde se poate ajunge atunci cand o femeie face un copil cu un alt barbat decat sotul ei? Augustin si Delia sunt casatoriti si au impreuna un copil, o fetita care merge la scoala in clasa intaia. Augustin este plecat in Spania unde lucreaza de doi ani si jumatate. La inceput au fost alaturi de el si sotia si fiica, insa acestea au plecat mai apoi, deoarece Delia voia sa urmeze un curs de asistente medicale.


I-a promis sotului ca se va reintoarce dupa ce va termina cursul. Problema era ca sotia lui Augustin parea ca nu mai voia sa se reintoarca in tara unde sotul ei muncea. Atat Augustin, cat si parintii lui, erau ingrijorati de eschivarile Deliei. Ceva trebuia sa se intample cu ea. Detectivii emisiunii au urmarit-o pe Delia si au aflat cu stupoare care este motivul adevarat pentru care femeia nu mai voia sa isi reintregeasca familia.
Era implicata intr-o relatie extraconjugala cu cel mai bun prieten al sotului ei. Mai mult ramasese insarcinata cu acest barbat si intentiona sa isi vanda copilul pe o suma fabuloasa.