“Privesc moartea in ochi!”, declaratia SOCANTA a primului motociclist roman care va participa la cea mai PERICULOASA CURSA din lume VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 22:20

Petre Pop e indragostit de motoare de copil, dar abia de la 17 ani participa la competitii.

De atunci si-a dedicat fiecare clipa din viata motocicletelor si toti banii. Acum, la 24 de ani, Petre este primul roman care va participa la cea mai prestigioasa cursa moto din lume, a carei prima editie a avut loc in 1907. Pilotii au de parcurs 4 bucle de 60 de kilometri, iar viteza atinge pe alocuri 330 de km pe ora.

Este o onoare pentru Petre Pop sa participe la o astfel de cursa, chiar daca stie ca moartea il va pandi la orice colt.
In concursul Isle of Man TT au murit pana acum 250 de motociclisti. Toti au fost ingropati chiar pe insula, in apropierea pistei. Petre Pop vrea cu orice pret sa invinga moartea si sa ajunga pe podium. Nimic nu e mai important pentru el!

Tanarul motociclist spune ca in Romania n-are unde sa se antreneze pentru o competitie internationala. La loc de cinste, Petre Pop nu tine trofeele cucerite, ci combinezoanele zdrentuite pe care le-a purtat de-a lungul anilior.
Ele ii amintesc de emotiile si aventurile prin care a trecut in timpul competitiilor. Petre Pop mai are doar o luna pana la cursa de pe strazile Insulei Man din Marea Irlandei. Asa ca se pregateste intens. E hotarat sa intre in istoria motociclismului.



 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.