Nu o sa-ti vina sa crezi la ce este ALERGIC barbatul din imagine FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 19:55

S-a antrenat o zi intreaga pentru un maraton, dar seara a descoperit ceva socant!

Ben Dixon, un englez in varsta de 29 de ani, este alergic la alergat. Pare incredibil, dar cazul sau este cat se poate de adevarat si argumentat din punct de vedere stiintific. Dupa o zi intreaga in care a alergat si a facut numeroase exercitii fizice pentru a se antrena pentru un maraton, tanarul a simtit seara ca ceva ii incetosa privirea. S-a uitat in oglinda si a descoperit ca ochii i se umflasera ca si cum ar fi primit o bataie zdravana.
Pe piele ii aparusera o urticarie care il ustura si avea tot timpul senzatia de scarpinat.

Barbatul este cadru medical si a doua zi i-a fost rusine sa se prezinte la serviciu din cauza ca pacientii si colegii ar fi crezut ca ar fi fost implicat intr-un conflict sau scandal care s-a lasat cu violenta fizica. Ben Dixon a facut, insa, mai multe investigatii in cazul sau si a aflat ca este alergic la alergat.


In momentul in care corpul depune efort fizic, se exercita o presiune asupra masei celulare. Pentru a face fata stresului, celulele elibereaza o substanta numita histamina. Aceasta face ca tesuturile sa se umfle. Este un raspuns imunitar al organismului care incearca sa regleze diferite functii metobolice ca urmare a raspunsului la stres, presiune, etc. In cazul lui Ben Dixon, corpul sau elibereaza histamina in exces. De aici si umflaturile si urticarea.


Tanarul a recunoscut ca nu obisnuieste sa faca des exercitii fizice. A decis, in schimb, sa se antreneze pentru un maraton care sustine diferite cauze umanitare, in memoria celui mai bun prieten al sau, un sportiv pasionat.

Ben Dixon
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-63acc381a4075b7ada9ce54e9ac985f5.jpg
Ben Dixon alaturi de sotia sa
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-f2b4919f41f0e2522f8b45d851f46443.jpg
Chris, cel mai bun prieten al lui Ben Dixon, un atlet desavarsit, a sfarsit intr-un tragic accident de masina
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/3-7f4b2bfaf6eb22b6e97ba320bded6dd9.jpg

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.